Jogi nyilatkozat

Tisztelt Látogatónk!

K√©rj√ľk, figyelmesen olvassa el az al√°bbiakat!

√Āltal√°nos jogi felt√©telek √©s inform√°ci√≥k

A www.ferrobeton.hu szerveren el√©rhetŇĎ internet szolg√°ltat√°s vagy annak b√°rmely oldala megnyit√°s√°val √Ėn elfogadja az itt felsorolt felt√©teleket.

Információk

A Ferrobeton Zrt. minden √©szszerŇĪ erŇĎfesz√≠t√©st megtett annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy a Ferrobeton Zrt. az internetes weboldalain k√∂z√∂lt minden inform√°ci√≥ pontos legyen felt√∂lt√©se idŇĎpontj√°ban. Ennek ellen√©re, a Ferrobeton Zrt. sem kifejezetten, sem r√°utal√≥ m√≥don nem v√°llal szavatoss√°got a jelen weboldalon kereszt√ľl ny√ļjtott inform√°ci√≥k√©rt, √©s fenntartja a jogot arra, hogy √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl b√°rmikor v√°ltoztat√°sokat √©s jav√≠t√°sokat hajtson v√©gre, illetve a weboldalt vagy az azon k√∂z√∂lt inform√°ci√≥kat r√©szben vagy eg√©szben megsz√ľntesse. A Ferrobeton Zrt. nem v√°llal felelŇĎss√©get a weboldalon elŇĎfordul√≥ semmilyen pontatlans√°g√©rt, vagy hi√°nyoss√°g√©rt.

A p√°ly√°zatok, illetve felh√≠v√°sok eset√©n ir√°nyad√≥ szab√°lyokra az ott megjel√∂lt k√ľl√∂n szab√°lyok vonatkoznak.

A www.ferrobeton.hu weboldalon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥kon alapul√≥ b√°rmilyen d√∂nt√©s a felhaszn√°l√≥ saj√°t felelŇĎss√©ge.

A Ferrobeton Zrt. nem v√°llal felelŇĎss√©get a weboldalhoz, illetve az ott tal√°lhat√≥ b√°rmilyen inform√°ci√≥hoz val√≥ hozz√°f√©r√©sbŇĎl, illetve annak elmarad√°s√°b√≥l vagy ezek felhaszn√°l√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ semmif√©le vesztes√©g√©rt vagy k√°r√©rt.

A Ferrobeton Zrt. nem tartozik felelŇĎss√©ggel azok√©rt az esetlegesen bek√∂vetkezŇĎ k√°rok√©rt, vesztes√©gek√©rt, k√∂lts√©gek√©rt, amelyek a weboldalak haszn√°lat√°b√≥l, azok haszn√°latra k√©ptelen √°llapot√°b√≥l, nem megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©bŇĎl, √ľzemzavar√°b√≥l, az adatok b√°rki √°ltal t√∂rt√©nŇĎ illet√©ktelen megv√°ltoztat√°s√°b√≥l keletkeznek, illetve amelyek az inform√°ci√≥tov√°bb√≠t√°si k√©sedelembŇĎl, sz√°m√≠t√≥g√©pes v√≠rusb√≥l, vonal- vagy rendszerhib√°b√≥l vagy m√°s hasonl√≥ okb√≥l sz√°rmaznak.

A Ferrobeton Zrt. weboldal√°nak b√°rmelyik olyan felhaszn√°l√≥ja, aki a weboldal felhaszn√°l√°s√°val inform√°ci√≥t szolg√°ltat a Ferrobeton Zrt.-nek elfogadja, hogy a Ferrobeton Zrt.-nek korl√°tlan joga van az ilyen inform√°ci√≥ra vonatkoz√≥an, valamint a Ferrobeton Zrt. az ilyen inform√°ci√≥t a v√°laszt√°sa szerinti b√°rmilyen m√≥don felhaszn√°lhatja. A felhaszn√°l√≥ √°ltal ny√ļjtott ilyen inform√°ci√≥t nyilv√°nosnak √©s ellen√©rt√©k n√©lk√ľlinek kell tekinteni.

SzerzŇĎi jog

A Ferrobeton Zrt. weboldalai, az azokon tal√°lhat√≥ minden k√©pi, hang √©s sz√∂veges tartalom, illetve azok elrendez√©se szerzŇĎi jogi, illetve v√©djegy oltalom alatt √°llnak. Azoknak - a szem√©lyes haszn√°latot meghalad√≥ m√©rt√©kŇĪ - b√°rmilyen form√°ban t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°l√°sa kiz√°r√≥lag a Ferrobeton Zrt. kifejezett erre vonatkoz√≥ √≠r√°sos enged√©ly√©vel lehets√©ges.

Felh√≠vjuk a figyelm√©t, hogy a Ferrobeton Zrt. fentiekben r√©szletezett felt√©teleitŇĎl elt√©rŇĎ vagy azokat s√©rtŇĎ haszn√°lat szerzŇĎi jogi, polg√°ri jogi √©s b√ľntetŇĎjogi k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rhat. A Ferrobeton Zrt. minden tudom√°s√°ra jutott jogs√©rt√©ssel szemben fell√©p.