magyar navigáció

Társadalmi felelősségvállalás

Letölthető szabályzatok
Etikai vonal

  A CRH egy bizalmasan kezelt bejelentőrendszert („forróvonal”) üzemeltet annak érdekében, hogy ha bármilyen aggodalmának kíván hangot adni, vagy gyanús esetet szeretne bejelenteni, akkor erre ilyen módon is legyen lehetősége.

  Ez egy független, több nyelven is rendelkezésre álló szolgáltatás, amely a megfogalmazott aggodalmat, illetve gyanút a megfelelő vezető beosztású személyhez fogja továbbítani kivizsgálás céljából.

  Nem kerül sor megtorlásra vagy büntetésre azzal a személlyel szemben, aki bármilyen aggodalmat vagy gyanús esetet jóhiszeműen bejelent. A CRH nem tolerálja, ha bárkit aggodalom vagy gyanú jóhiszeműen történő bejelentése miatt megbüntetnek, vagy a jóhiszemű bejelentést megtorolják.

  A szolgáltatáshoz tartozó ingyenesen hívható telefonszám: 06-800-16-914,

  A bejelentésre rendelkezésre álló weboldal: www.crhhotline.com.

  A CRH Forródrótról bővebben

A Ferrobeton Zrt. programjai
 • Gyakorlati képzőhely a szakmunkásképzésben.
 • Felnőttképzés a betonelemgyártó szakmában.
 • Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatatása.
 • Gyermekgondozásból visszatérő női munkavállalóink alkalmazása
 • Az agglomerációban élők foglalkoztatása.
Nyertes Pályázatok
 • NFÜ / TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0561: Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a FERROBETON Zrt. alkalmazottai számára
 • NFÜ / TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0517: Munkahelyi képzések támogatása a FERROBETON Zrt. munkavállalói számára
 • Nemzeti Munkaügyi Hivatal / NFA-KA 2012.: Szakképzés tárgyi feltételeinek fejlesztésére irányuló beruházás
 • Nemzeti Munkaügyi Hivatal / NFA-KA 2013.: Szakképzés tárgyi feltételeinek fejlesztésére irányuló beruházás
Sporttámogatás

  A FERROBETON Zrt. a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület („DASE”) működését több évtizede rendszeresen támogatja.
  Az egyesület több különböző egyesület szakmai utódaként 1989-ben alakult meg.
  Szakmai vezetők: Dr. Hanák Tamás elnök, Bodó László és Furka Attila elnökségi tagok, Török József tiszteletbeli elnök.

  Eredmények:

  DASE I. NB II: 2015. III. helyezés

  A további eredményeket (felnőtt és utánpótlás) a www.dase.hu weblapon tettük közzé.

  A Ferrobeton Zrt. támogatását élvezi a Hikari Dojo Sportegyesület, ami a tradicionális JKA Shotokan Karate otthona Dunaújvárosban.

Tervezés

Projektjeink, szerkezeteink sikeres megvalósítása érdekében a tervezés folyamata kulcsfontosságú. Az előregyártott vasbeton szerkezeti elemek gyártmánytervezése során garantáljuk, hogy az elemek megfelelnek minden olyan követelménynek, amelyet a Megrendelő az általa biztosított adatszolgáltatásban műszakilag megfogalmazott a hatályos szabványoknak, előírásoknak megfelelően.

Tartószerkezet tervezői részlegünk felkészültségében és létszámában kiemelkedik a hazánkban működő előregyártó cégek között. Kollégáink a projekt kezdetétől közreműködnek a tervezésben, segítik a generál tervező munkáját az épület engedélyezésétől a kiviteli tervek elkészítéséig a legoptimálisabb műszaki lehetőségek megtalálása érdekében. Megrendelői igény esetén képesek vagyunk a teljes tartószerkezeti dokumentáció önálló elkészítésére is.

Szakmailag elismert csapatunk a garancia arra, hogy a Megrendelőink sikertörténetként könyveljék el a Ferrobeton Zrt-vel folytatott munkát.

Gyártás

Gyártócsarnokainkban beton-, vasbeton és feszített beton termékeket gyártunk magasépítési és mélyépítési létesítmények megvalósításához egyaránt.

A világviszonylatban is korszerűnek számító extrudált födémpaneleket, hosszúpados gyártósoron 16-50 cm magassággal gyártjuk, valamint zsaluzópaneleket, hídgerendákat több keresztmetszeti típussal akár 44 métert meghaladó hosszban készítünk. A függőleges felületképzés szendvics- vagy tömör tűzgátló falelemek előállítása speciálisan erre a célra telepített billenő asztalokon, tág határok között mozgó rugalmas méretekkel valósul meg. A magasépítési szerkezetek függőleges és vízszintes teherhordó elemein kívül a közúti és vasúti közlekedés számára készítünk vasúti kerethidakat, közúti terelőelemeket, távvezetékoszlopokat, vasúti peronelemeket és buszöböl elemeket.

A termékek korszerű zsaluzati rendszerekkel, minősített beszállítók által biztosított alapanyagokból készülnek a saját betonüzemek által elkészített beton felhasználásával.

Szállítás

Több évtizedes tapasztalatunkra alapozott szállítmányozási szolgáltatásunk garantáltan költséghatékonyan és körültekintően biztosítja a termékek pontos és menetrend szerinti szállítását.

Termékeink speciálisak,súlyban és méretben különlegesek, ezért szállításuk csak szakszerű eszközökkel, különleges körülmények között oldható meg.

Telephelyeink földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően képesek vagyunk a legoptimálisabban megszervezni és lebonyolítani a felmerülő fuvarozási feladatokat, legyen szó akár vízi-, közúti-, vasúti szállítmányozásról.

Kivitelezés

Komoly szakmai háttérrel vállalunk komplett szerkezetépítési munkákat, előregyártott vasbeton szerkezetek szerelését, mély és magasépítési monolit vasbeton szerkezetek kivitelezését. A szerkezetek szereléséhez a legkorszerűbb DOKA zsalurendszerrel rendelkezünk.

Projekt munkáink magában foglalnak alapozási munkákat, vázszerkezetek szerelését, a hozzá tartozó monolit vasbeton szerkezetek, többek között merevítő vasbeton falak, födémek, lépcsők építését; valamint ipari padlók kivitelezését. Sikeresen működtünk közre több vasútépítési projektben is.