magyar navigáció

Rólunk

Cégbemutató
Vezetőség
Vass Zoltánvezérigazgató
Dubróvszky Gáborműszaki vezérigazgató-helyettes
Lengyel Jánosvállalkozási igazgató
Dubrovszky Szilárd fejlesztési és projekt igazgató
Torma Istvánvállalkozási osztályvezető
Klemanovits Máté Gergely termelési főmérnök
Sárosiné Olaszi Andreafőkönyvelő
Gallai Ildikóhumánpolitikai osztályvezető
Burkovics ErikaIT osztályvezető
Pető Lászlómin. bizt.-és ell. osztályvezető
Gál Józsefbeszerzési osztályvezető
Pintér Gábor telephelyvezető – Szolnok
Hegedűs Máriatelephelyvezető gazdasági helyettese - Szolnok
Házi László üzemvezető – Szolnok
Prekopcsák Mihály ügyvezető – Szerkezetépítő Kft.
Szőke Béla vezérigazgatói tanácsadó
Kovács Péter Lajos vállalkozási igazgatóhelyettes
Szűcs István vállalkozási főmérnök
Thék Eörs Henrik tervezési és fejlesztési osztályvezető
Nemzetközi háttér

A Ferrobeton Zrt. az Ír központú CRH csoport tagjaként, annak dél kelet európai régiójának vezetőjeként működik hét telephelyen: Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, és Ukrajnában. A CRH 34 országban működik, mintegy 90.000 főt alkalmazva. Ez a biztos háttér és regionális termelőkapacitásunk kiaknázható előnyöket jelent partnereink számára

Díjak és innováció
2010
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs díj
2010
Tierny Clark díj
1998
Construma Építőipari Szakvásár Nagydíj
1992
Shiba-díj
részletek
Társadalmi felelősségvállalás

Fontosnak tartjuk, hogy társadalmilag hasznos ügyeket és szervezeteket támogassunk céljaik elérésében és az így elért sikereknek és arcokra csalt mosolyoknak közösen öröljünk.

részletek
Telephelyek

Országosan négy gyártóüzemünk és infrastuktúrális kapcsoltaink (közúti, vasúti és vizi) költséghatékony szállítást és a gyártási kapacitások rugalmas rendelkezésre bocsátását teszi lehetővé.

Dunaújváros2400 Dunaújváros, Papírgyári út 18-22.
Dunakeszi2120 Dunakeszi, Székesdűlő 0136.
Pécs-Hird7693 Pécs-Hird, Hirdi út 18.
Szolnok5007 Szolnok, Piroskai út 2.
Tervezés

Projektjeink, szerkezeteink sikeres megvalósítása érdekében a tervezés folyamata kulcsfontosságú. Az előregyártott vasbeton szerkezeti elemek gyártmánytervezése során garantáljuk, hogy az elemek megfelelnek minden olyan követelménynek, amelyet a Megrendelő az általa biztosított adatszolgáltatásban műszakilag megfogalmazott a hatályos szabványoknak, előírásoknak megfelelően.

Tartószerkezet tervezői részlegünk felkészültségében és létszámában kiemelkedik a hazánkban működő előregyártó cégek között. Kollégáink a projekt kezdetétől közreműködnek a tervezésben, segítik a generál tervező munkáját az épület engedélyezésétől a kiviteli tervek elkészítéséig a legoptimálisabb műszaki lehetőségek megtalálása érdekében. Megrendelői igény esetén képesek vagyunk a teljes tartószerkezeti dokumentáció önálló elkészítésére is.

Szakmailag elismert csapatunk a garancia arra, hogy a Megrendelőink sikertörténetként könyveljék el a Ferrobeton Zrt-vel folytatott munkát.

Gyártás

Gyártócsarnokainkban beton-, vasbeton és feszített beton termékeket gyártunk magasépítési és mélyépítési létesítmények megvalósításához egyaránt.

A világviszonylatban is korszerűnek számító extrudált födémpaneleket, hosszúpados gyártósoron 16-50 cm magassággal gyártjuk, valamint zsaluzópaneleket, hídgerendákat több keresztmetszeti típussal akár 44 métert meghaladó hosszban készítünk. A függőleges felületképzés szendvics- vagy tömör tűzgátló falelemek előállítása speciálisan erre a célra telepített billenő asztalokon, tág határok között mozgó rugalmas méretekkel valósul meg. A magasépítési szerkezetek függőleges és vízszintes teherhordó elemein kívül a közúti és vasúti közlekedés számára készítünk vasúti kerethidakat, közúti terelőelemeket, távvezetékoszlopokat, vasúti peronelemeket és buszöböl elemeket.

A termékek korszerű zsaluzati rendszerekkel, minősített beszállítók által biztosított alapanyagokból készülnek a saját betonüzemek által elkészített beton felhasználásával.

Szállítás

Több évtizedes tapasztalatunkra alapozott szállítmányozási szolgáltatásunk garantáltan költséghatékonyan és körültekintően biztosítja a termékek pontos és menetrend szerinti szállítását.

Termékeink speciálisak,súlyban és méretben különlegesek, ezért szállításuk csak szakszerű eszközökkel, különleges körülmények között oldható meg.

Telephelyeink földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően képesek vagyunk a legoptimálisabban megszervezni és lebonyolítani a felmerülő fuvarozási feladatokat, legyen szó akár vízi-, közúti-, vasúti szállítmányozásról.

Kivitelezés

Komoly szakmai háttérrel vállalunk komplett szerkezetépítési munkákat, előregyártott vasbeton szerkezetek szerelését, mély és magasépítési monolit vasbeton szerkezetek kivitelezését. A szerkezetek szereléséhez a legkorszerűbb DOKA zsalurendszerrel rendelkezünk.

Projekt munkáink magában foglalnak alapozási munkákat, vázszerkezetek szerelését, a hozzá tartozó monolit vasbeton szerkezetek, többek között merevítő vasbeton falak, födémek, lépcsők építését; valamint ipari padlók kivitelezését. Sikeresen működtünk közre több vasútépítési projektben is.