HANKOOK Gumigyár, Rácalmás

A koreai prémium gumiabroncsgyártó Hankook Tire gyáránalk első üteme 2007-ben, második üteme 2010-ben, míg a harmadik üteme 2014-ben épült. Ezzel a Hankook Tire magyarországi kapacitása eléri majd az évi 17 millió abroncsot. A három ütem együttes mérete meghaladja a 150 ezer négyzetmétert. Beruházó: Hankook Tire Generál kivitelező: Grabarics Építóipari Kft., KÉSZ Zrt.

Kivitelezés éve:2014
Alapterület:150000 m2
Helyszín:Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
HANKOOK Gumigyár, Rácalmás
Teljeskörű szolgáltatás
Gyártás

Gyártócsarnokainkban beton-, vasbeton és feszített beton termékeket gyártunk magasépítési és mélyépítési létesítmények megvalósításához egyaránt.

A világviszonylatban is korszerűnek számító extrudált födémpaneleket, hosszúpados gyártósoron 16-50 cm magassággal gyártjuk, valamint zsaluzópaneleket, hídgerendákat több keresztmetszeti típussal akár 44 métert meghaladó hosszban készítünk. A függőleges felületképzés szendvics- vagy tömör tűzgátló falelemek előállítása speciálisan erre a célra telepített billenő asztalokon, tág határok között mozgó rugalmas méretekkel valósul meg. A magasépítési szerkezetek függőleges és vízszintes teherhordó elemein kívül a közúti és vasúti közlekedés számára készítünk vasúti kerethidakat, közúti terelőelemeket, távvezetékoszlopokat, vasúti peronelemeket és buszöböl elemeket.

A termékek korszerű zsaluzati rendszerekkel, minősített beszállítók által biztosított alapanyagokból készülnek a saját betonüzemek által elkészített beton felhasználásával.

Kivitelezés

Komoly szakmai háttérrel vállalunk komplett szerkezetépítési munkákat, előregyártott vasbeton szerkezetek szerelését, mély és magasépítési monolit vasbeton szerkezetek kivitelezését. A szerkezetek szereléséhez a legkorszerűbb DOKA zsalurendszerrel rendelkezünk.

Projekt munkáink magában foglalnak alapozási munkákat, vázszerkezetek szerelését, a hozzá tartozó monolit vasbeton szerkezetek, többek között merevítő vasbeton falak, födémek, lépcsők építését; valamint ipari padlók kivitelezését. Sikeresen működtünk közre több vasútépítési projektben is.

Szállítás

Több évtizedes tapasztalatunkra alapozott szállítmányozási szolgáltatásunk garantáltan költséghatékonyan és körültekintően biztosítja a termékek pontos és menetrend szerinti szállítását.

Termékeink speciálisak,súlyban és méretben különlegesek, ezért szállításuk csak szakszerű eszközökkel, különleges körülmények között oldható meg.

Telephelyeink földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően képesek vagyunk a legoptimálisabban megszervezni és lebonyolítani a felmerülő fuvarozási feladatokat, legyen szó akár vízi-, közúti-, vasúti szállítmányozásról.

Tervezés

Projektjeink, szerkezeteink sikeres megvalósítása érdekében a tervezés folyamata kulcsfontosságú. Az előregyártott vasbeton szerkezeti elemek gyártmánytervezése során garantáljuk, hogy az elemek megfelelnek minden olyan követelménynek, amelyet a Megrendelő az általa biztosított adatszolgáltatásban műszakilag megfogalmazott a hatályos szabványoknak, előírásoknak megfelelően.

Tartószerkezet tervezői részlegünk felkészültségében és létszámában kiemelkedik a hazánkban működő előregyártó cégek között. Kollégáink a projekt kezdetétől közreműködnek a tervezésben, segítik a generál tervező munkáját az épület engedélyezésétől a kiviteli tervek elkészítéséig a legoptimálisabb műszaki lehetőségek megtalálása érdekében. Megrendelői igény esetén képesek vagyunk a teljes tartószerkezeti dokumentáció önálló elkészítésére is.

Szakmailag elismert csapatunk a garancia arra, hogy a Megrendelőink sikertörténetként könyveljék el a Ferrobeton Zrt-vel folytatott munkát.